Резултатът е едновременно красив и вкусен

В сряда в „На кафе” шеф Светла и шеф Станислав демонстрираха две ястия. Едното е шоколадова целувчена торта с плодове, а другото – хрупкаво авокадо с моцарела.

За блата на тортата готвачите използваха натурален шоколад, брашно, бакпулвер, натурално какао, сода, сол, масло, пудра захар, яйца, олио и прясно мляко. Крема приготвиха с масло, ванилова есенция и натурален шоколад, а за целувчените блатове използваха белтъци на яйца, захар, бадеми, фреш лимон и нишесте.

В кухнята на „На кафе”: Протеинов хляб и брауни с фъстъчено масло (ВИДЕО)

Вкусната рецепта с авокадо двамата кулинари направиха с моцарела, авокадо, панко, яйца. Към нея добавиха и сос от лук, чесън, риган, сол, домати на кубчета, чери и пресен босилек.

Как точно да ги приготвите вижте във видеото.