Преподавателят по химия трябваше да даде отговора на поканата с химична реакция

С фойерверки и червен килим в двора на училището абитуриентите от 12-и клас на Природо-математическата гимназия в Бургас поканиха класния си ръководител на бала. Преподавателят по химия трябваше да даде отговора на поканата с химична реакция.

Учениците опънаха червен килим за класния си ръководител, за да чуят отговора на поканата да ги придружи на абитуриентския им бал. Антоанета Великова, която преподава вече 35 години, трудно скри това, че е останала изненадана.  

Отговорът на въпроса дали ще отиде на бал трябваше да бъде даден чрез химична реакция. „Аз бях в клас, казаха ми да сляза долу. Много ме изненадаха, опасни!” заяви Великова.

Поканата на абитуриентите е отправена с много уважение. „Класният ни ръководител на първо място е възможно най-добрият човек, на второ място е възможно най-добрият преподавател”, казва Георги Кънчев.

„Класният ни ръководител е един уникален човек,понякога строг, много търпелив с нас, винаги се е стремял да ни научи и даде най-доброто”, казва  Теодора Попова.

Освен знания, г-жа Великова предавала и житейски ценности. „Класната ни научи на първо място да сме сплотени и винаги трябва да се подкрепяме и да се държим добре с останалите хора”, заяви Жасмина Киселкова.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase