Руският опозиционер беше погребан в Москва

Вдовицата на Алексей Навални се прости с него в социалните мрежи. Тя му благодари за „26 години абсолютно щастие”. В емоционална публикация Юлия Навалная споделя, че не знае как ще продължи да живее без него, но ще се опита да го направи щастлив „там горе” и той да се гордее с нея.

Защо вдовицата на Навални не присъства на погребението му

„Льоша, благодаря ти за 26-те години абсолютно щастие. Да, дори и за последните три години щастие. За любовта, за това, че винаги си ме подкрепял, за това, че си ме карал да се смея, дори от затвора, за това, че винаги си мислил за мен”, пише Юлия.

„Не знам как да живея без теб, но ще се опитам да те направя щастлив там горе и да се гордееш с мен. Не знам дали ще мога да го направя, или не, но ще опитам”, допълва емоционално вдовицата на руския опозиционер.


„Със сигурност ще се срещнем един ден. Имам толкова много неразказани истории за нас и толкова много песни, запазени за теб на телефона ми - глупави и забавни, за да бъда честна - ужасни песни, но те бяха за нас. И толкова много исках да те гледам как ги слушаш, как се смееш и после ме прегръщаш. Обичам те завинаги! Почивай в мир!”, завършва публикацията на Навалная.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase