Партито се проведе във Филипините

Домашни любимци, облечени в призрачни костюми, дефилираха в търговски център във Филипините. Идеята на организаторите е свързана с предстоящия в края на месеца празник на Вси Светии.

Американски полицаи преследваха гигантска надуваема тиква (ВИДЕО)

Около 30 стопани участваха със своите странно изглеждащи четириноги другари в събитието, наречено: „Парти за Хелоуин с пухкав страшен домашен любимец”. Сред тях имаше пудел, облечен като скорпион, както и персийска котка в костюм на зомби медицинска сестра. Нейната собственичка пък се беше подготвила с огромна разпечатка на сметка на ветеринар.

Голямата награда беше спечелена от 7-годишния пудел на име Хари, който се разходи уверено на подиума в ролята на тарантула.

„Много съм щастлив, защото Хари спечели, въпреки че трябваше да пътуваме дълго дотук. Подготвих този костюм от рециклирани материали, за което ми бяха нужни 3 седмици”, сподели Роналд Бланза, собственик на куче.

„Искаме да накараме хората да се отпуснат и разхладят при нас. Идеята е хубава - да покажем връзката между домашните животни и техните стопани, дегизирани заради Хелоуин”, заяви Мерсила Мохика, управител на търговския център. 

Редактор: Ина Григорова