Премиерата разкри коя е ТЯ и защо известният изпълнител й посвещава новата си песен...

Звездата от сериала на Нова телевизия „Отплата" - Орлин Павлов - представи новата си песен и видео към нея. „За нея" събра множество предсатвители на медиите, както и , разбира се,  приятели и колеги на изпълнителя.

 

Песента е оригиналният саундтрак към филма на Ники Илиев - „Чужденецът". Звездата на Ники също изгря в друг сериал на Нова - „Забранена любов" . В стилистиката на първата му кинопродукцията  като режисьор, парчето има изключително позитивен заряд и определено носи усещане за свежест и идващо лято.

 

Музиката е на Борислав Миланов и Себастиян Арман (Symphonics). Текстът е на отново Борислав Миланов, съвместно с Бобо (Борислав Димитров). Продуцент и режисьор на видеото на „За нея" е самият Ники Илиев. 

 

 „Песента е вдъхновена изцяло от сюжета на „Чужденецът". Не съм се съмнявал и за миг в това, че Орлин трябва да изпълни парчето. Позитивното му излъчване, характерният тембър  и образът на романтичния мъж, влюбен в непозната жена отговаряха още в самото начало на начина, по който исках да звучи и изглежда оригиналният саунтрак към филма" - сподели продуцентът.

 

За образа на НЕЯ се знае, че тя е въплъщение на различната жена, онази, която носи естествената и неподправена красова.

 

Лежерното и закачливо френско звучене в песента пък са сериозна заявка за летен хит. Към това Орлин допълни, че силно се надява парчето да се хареса на публиката и че слушателите ще разберат, че песента е „За нея" .

 

Видеото може да гледате  ТУК.