10-часово парти и танцьорки от Ibiza за Solar Easter...

На 13 април зала „Арена Армеец" ще е домакин на великденското издание на най-добрия фестивал за електронна музика у нас Solar. След грандиозното коледно парти Solar Christmas, организаторите от Yalta Club са решили да превърнат в традиция тематичните издания на фестивала.

 

Със 120 кв. метра екрани, триъгълна сцена, много лазери и специални ефекти зала „Арена Армеец"ще бъде преобразена в най-модерен клуб от световна величина. Комбинацията от артисти и гостуващите четири танцьорки от най-известните клубове в Ibiza ще превърнат вечерта в истински празник за феновете на електронната музика.

 

За първи път родната публика ще има възможност да види на една сцена  грандовете на световната електронна сцена Marco Carоla и Victor Calderone.   И двамата звездни артисти нямат нужда от представяне, тъй като отдавна са се превърнали в любимци на българската публика.

 

Marco Carola е обвързан с част от най-големите техно и тек хаус лейбъли в света Minus и Plus8 на Richie Hawtin, Desolat на Loco Dice, Drumcode на Adam Beyer и разбира се собственият му 2M. Неговата музикална продукция го извежда до позицията на хедлайнер в събития като легендарният Time Warp, актуалната концепция на Cocoon - Party Animals.

 

Вторият гост на Solar Easter, великият Victor Calderone има хиляди партита зад гърба си в над 20-годишната си кариера. Това, което го задържа на върха през всичките тези години, е неговата непредсказуемост.

 

Calderone притежава способността да преплита безброй стилове и винаги да държи феновете си в очакване на следващото му парче. С него пристига и испанското му откритие Carlos Fauvrelle, който ще видим за пръв път у нас.

 

Вратите на зала „Арена Армеец" ще бъдат отворени в 21 часа, като първи зад пулта ще застане един от най-добрите български диджеи – резидентът на Yalta Club Liubo Ursiny.

 

Билети за партито са пуснати в мрежата еventim.bg и ticketstream.bg.