Manao – Drums of China за първи път в България през ноември

14 талантливи китайки ще нажежат атмосферата до максимум в зала 1 на НДК на 16 ноември с ударите си във въздействащ ритъм със страст и темперамент.

 

MANAO – Drums Of China - групата, която откри и закри Олимпийските игри в Пекин през 2008 година, ще представи за първи път в България своето най-ново шоу – „Завръщането на летящия дракон“. Публиката ще стане свидетел на невиждан спектакъл на барабани, съчетаващ в себе си ефектно светлинно шоу, най-модерна технология и тайните на азиатското изкуство, пазени от векове.

 

В зрелищното представление ударите на барабаните се преплитат с нежни струнни инструменти, образувайки прекрасен мелодичен контраст. Завладяващите звук и ритъм на MANAO вдъхновяват фантазията и пренасят зрителя в нов и мистичен свят.

 

Групата е синоним за красиви, самоуверени и силни жени с традиционни ударни инструменти. Вече 14 години Manao – Drums Of China представя невероятното си шоу на сцените по цял свят, запознавайки публиката с невероятното сливане на традиционния звук с артистичното и модерно шоу.

 

Освен огромния успех, който имат в родния Китай, те са вече популярни и в Канада, САЩ, Сингапур, Южна Африка, Европа и Австралия.

 

Невероятното шоу на MANAO – Drums Of China в зала 1 на НДК ще ви остави без дъх, обещават организаторите. Билети могат да бъдат закупени в мражата на Eventim на цени от 26 до 60 лева.