Снимка: iStock
Пресолено, сухо, с неподходящ сос - това са класически пропуски
Прибрали сте се от работа и с желание сте се заели с приготвянето на вечерята. Избрали сте най-хубавото парче пилешко или свинско от магазина, сготвили сте го и сте убедени, че е невероятно вкусно. Когато обаче отхапете първата хапка, ви очаква неприятна изненада. Месото няма вкус, жилаво е, сухо е или пък е пресолено. Грешките, които правим при приготвянето на месо, ВИЖТЕ ТУК.
Източник: Edna.bg
Още любопитна информация:
Не правете тези неща, когато готвите картофи
Пет ястия, които всяка българка трябва да може да готви
Храни, с които да се предпазим от коронавируса през зимата
ХРАНИТЕЛНИ АНТИДВОЙКИ: Не яжте тези продукти заедно!
Продуктите, които помагат в борбата с наднорменото тегло
Топлата напитка, с която да преборим всички вируси
Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.
За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.