Пресолено, сухо, с неподходящ сос - това са класически пропуски

Прибрали сте се от работа и с желание сте се заели с приготвянето на вечерята. Избрали сте най-хубавото парче пилешко или свинско от магазина, сготвили сте го и сте убедени, че е невероятно вкусно. Когато обаче отхапете първата хапка, ви очаква неприятна изненада. Месото няма вкус, жилаво е, сухо е или пък е пресолено. Грешките, които правим при приготвянето на месо, ВИЖТЕ ТУК.

Източник: Edna.bg

Още любопитна информация: 

Не правете тези неща, когато готвите картофи

Пет ястия, които всяка българка трябва да може да готви

Храни, с които да се предпазим от коронавируса през зимата

ХРАНИТЕЛНИ АНТИДВОЙКИ: Не яжте тези продукти заедно!

Продуктите, които помагат в борбата с наднорменото тегло

Топлата напитка, с която да преборим всички вируси

Храни за млада кожа (ГАЛЕРИЯ)

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.

Редактор: Георги Генов