Рецептите са на кулинарите в „На кафе”
В сряда шеф-готвачите в „На кафе” представиха две апетитни рецепти – за основно ястие и за десерт.
За приготвянето на първата гозба са необходими пилешки гърди, чери домати, пресен босилек, листа от мента, сол, черен пипер, захар и сусамово олио. За допълнение към него се използват спанак, манго, печурки, аспержи, пресен лук, авокадо и печени лешници.
Пиле сате с басмати и фъстъчен сос в кухнята на „На кафе” (ВИДЕО)
Десертът се приготвя с масло, кафява захар, брашно, ванилия, бакпулвер, сол и овесени ядки. Кремът към него е от кондензирано мляко, лимонов сок и един цял лимон.
Как точно да приготвите рецептите – гледайте във видеото.
Редактор: Калина Петкова