Вижте предимствата на тази популярна дестинация

Да се откъснеш от всичко познато и да се насладиш на нови места, вкусна храна и безгрижие - това е мечтата на всеки, на когото му предстои да излезе в отпуска.

Къде обаче е това райско място, на което да се съберат в едно и спокойствието, и разнообразието, хубавата храна и новите вкусове и от където да се върнем цялото семейство с прекрасни спомени? От Тез Тур знаят отговора - Анталия.

Неслучайно компанията от години предлага почивки в Анталия за своите клиенти и лятото на 2024 не прави изключение.

Ето какво споделят от туристическата агенция за предимствата на тази популярна дестинация в съседна Турция:

Плажовете на Анталия са широки и пясъчни

Българите сме свикнали с пясъчните ни плажове и обичаме да се излежаваме на пясъка. Затова и Анталия е сред предпочитаните места за почивка - плажовете й са златни, пясъчни, широки и гостоприемни.

Сред най-красивите се открояват Кемер, Лара, Коньяалтъ, Чирали, Олимпос и Тез Тур са организирали своите почивки в Анталия така, че гостите да имат достъп до един от тях.

Храната в Анталия е вкусна и близка до българската

Един от най-често срещаните коментари на хора, върнали се от почивки в Анталия е “всичко беше много вкусно”. Южните ни съседи са прославени надлъж и нашир с умението да приготвят най-изкусителните десерти, а за любимите до сърцето ни мусака, кебаб и гювеч имат свои версии, с които да обогатите кулинарните си познания.

В допълнение плодовете и зеленчуците също са много вкусни, точно такива, каквито ги харесваме в средата на лятото - сочни, ароматни и в голямо изобилие.

Обслужването в Анталия е на ниво

Умението на турците да посрещат гостите си като свои е известно. Когато отидете на почивки в Анталия, ще се чувствате наистина добре дошли и обгрижени с внимание, каквото на други места не обръщат на гостите си.

Винаги усмихнати и приятелски настроени към “комшиите”, служителите в хотелите в Анталия наистина ще ви помогнат да се отпуснете и да се насладите на почивакта си, смятат от Тез Тур. А и кой знае, може да се окаже, че точно вашият сервитьор е отраснал някъде из Южна България и няма да имате и езикова бариера.

Цените на почивки в Анталия са достъпни

И накая, но не на последно място, цените на почивки в Анталия са напълно приемливи за работещите българи. В сайта на Тез Тур има голяма гама от оферти за почивки в Анталия на цени, които ще отговорят на всеки семеен бюджет. Можете да избирате както между ол инклузив предложения, така и за традиционните “нощувка със закуска”, ако предпочитате сами да опознавате местните ресторанти.

Полети до този район има често, за вас остава единствено да резервирате някоя от пакетните почивки в Анталия от Тез Тур.

Редактор: Ина Григорова