Билети за концерта на Lady Gaga все още могат да бъдат закупени на цени от 70 до 200 лв...

Всички закупили билети за концерта на Lady Gaga в Арена Армеец на 14 Август, трябва да се насочта насочат значително по-рано към залата в деня на събитието, призовават от София Мюзик Ентерпрайсис.

 

Поради огромната продукция на шоуто, използването на паркинга ще е ограничено. По време на концерта мерките за сигурност ще бъдат засилени. Екипи на ДОТИ и Полиция ще оглеждат залата и района около нея за съмнителни предмети, а на пропусквателните пунктове за достъп ще се извършват стриктни проверки.

 

Придружителите на непълнолетни задължително трябва да предоставят на влизане в залата „Декларация за придружители на деца по време на масови мероприятия“. Тя може да бъде изтеглена от сайта на МВР - http://mvp-bg.com/en/documents1.html или да бъде попълнена на място.

 

Lady Gaga ще пристигне в България в събота на 11 август. Европейската част на турнето й стартира от София. Концертът у нас е много специален за нея. Балетът на Lady Gaga пък ще е в България в петък. Репетициите започват още в събота следобед в една от най-добрите танцови школи в столицата.

 

Билети за концерта на Lady Gaga все още могат да бъдат закупени на цени от 70 до 200 лв. в касите на TicketPro в цялата страна и онлайн на ticketpro.bg