Той е категоричен, че може да създаде работещ екип

"Надявам се президентът да застане зад мен, тъй като той обяви, че ще застане зад всеки политик, който не работи за собствени или тяснопартийни интереси. Смея да твърдя, че имам претенциите да съм такъв. Ако той държи на думата си, се надявам, че той ще застане зад моята кандидатура”. Това заяви в предаването „Здравей, България” кандидатът за кмет на София, издигнат от партия „Воля” Пламен Христов.

Христов коментира и обвиненията за изнудване на аптеки за купуване на лекарства на по-високи цени срещу него и още двама души. „Три години по-късно прокуратурата не е събрала достатъчно доказателства, за да ги внесе в съда. Това беше сътворено от властимащите, за да ни размахат пръст”, каза той.

Кандидат-градоначалник не се опасява, че няма да се стигне до търсене на връзка между партията и обвинения в шпионаж в полза на Русия Николай Малинов.

Пламен Христов е категоричен, че има преимущества пред Йорданка Фандъкова и Мая Манолова. „Аз мога да създам екип от добри специалисти. Мога да ги мотивирам да работят.Мога да покажа, че той постига резултати, и то доста бързо”, коментира той.

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

  1. Получавайте безплатно най-важното от деня в пощата си