Кои са най-забавните постове на звездите в социалните мрежи?

Кои са най-забавните постове на звездите в социалните мрежи?

Актьорът Робърт Дауни Джуниър тренира усилено във фитнес залата. Към кадрите той написа: "Тук е забавно. Железният човек е в желязната джунгла със своя инструктор Ббос. Готов съм за нови предизвикателства"!

СОЦИАЛНИ МРЕЖИ: Най-интересните постове на звездите (ВИДЕО)

Силвестр Сталоун се разхожда спокойно в супермаркет с двете си дъщери. От видеоселфито, което е заснел, се вижда, че никой не го разпознава – едно от предимствата на маските, зад които звездите се крият.

Топмоделът Синди Крауфорд сподели кадър от снимачната площадка. Очакваме скоро новата й фотосесия!

Ирина Шейк публикува корицата на руското издание на списание "Вог" и кратък клип от снимачния процес. Визията й е изцяло в зелено, а за стайлинга си тя благодари на екипа на модната Библия.

Хайди Клум сподели кратко видео от предаването си „Топмодел“. Тя отправя предизвикателство с пукане на балони към фотографа Елън фон Уверт.

Вижте повече във видеото.

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Абонирайте се за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща. БЕЗПЛАТНО е.