Intelligent music project ще представят песента "Intention"

След малко повече от месец стартира поредното издание на “Евровизия”. Тазгодишният представител на България ще бъде рок групата “Intelligent music project”. Бандата е създадена преди повече от 4 години и нейн фронтмен е роденият в Чили изпълнител - Рони Ромеро. В групата участва и човек, представял България вече два пъти на Евровизия, а именно Стоян Янкулов - Стунджи. 

Песента им Intention” ще представи страната ни на тазгодишното издание на песенния конкурс. 

Pink Floyd издават песен в подкрепа на Украйна

“Не бих казал, че сме притеснени, по-скоро сме развълнувани. Все пак не сме начинаещи, ние сме музиканти с опит, имаме концерти в цяла Европа вече повече от 4 години и знаем какво е да си пред голяма публика. Наскоро пяхме и песента, с която ще участваме на Евровизия и виждаме позитивните реакции на феновете, така че се надяваме да представим България по най-добрия начин”, каза вокалистът Рони Ромеро. 

“Подхождам към цялото това нещо с голямо любопитство, защото много обичам да пътувам, много обичам да наблюдавам, как професионалисти си вършат работата и на Запад и тук при нас, така че със сигурност е едно изживяване, което на мен лично ще ми донесе много и радост”, допълни беквокалът Славин Славчев. 

6 български изпълнители ще имат възможност за музикална кариера чрез конкурса на RockSchool

Музикантите споделят, че сплотеността и връзката, която имат помежду си е ключова за представянето им на “Евровизия”. 

“В крайна сметка не отивам с някакви просто колеги, аз отивам с приятели. Абсолютно нищо не ме притеснява и ми е супер любопитно какво ще направим. С нетърпение очаквам момента. в който ще стъпим на италианска земя и ще покажем шоуто си”, заяви басистът Димитър Сираков. 

Посланието на песента “Intention”, с която ще представят България на конкурса, обхваща всекидневието на човечеството в последните няколко години.

Повече гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.