Щастливата новина съобщи съпругът ѝ Еван Шпигел

40-годишният топмодел Миранда Кер е станала майка на момченце за четвърти път. Съпругът ѝ Еван Шпигел сподели щастливата новина в месинджъра Snapchat, предаде БГНЕС.

"Много сме щастливи да съобщим за раждането на нашия малък, слънчев лъч - Пиер Кер Шпигел", написа той под снимка на букет цветя, жълти бебешки чорапки и синьо одеялце с надпис "Пиер".

В семейството на Миранда Кер и Еван Шпигел растат три деца: 3-годишният Майлс, 5-годишният Харт и 12-годишният Флин - син на модела от бившия ѝ съпруг, холивудския актьор Орландо Блум.

Миналата година Кер сподели пред "Vogue", че винаги е искала да бъде майка на момчета. "Просто обичам да бъда майка и винаги съм искала три момчета. Голяма късметлийка съм, че имам трима здрави синове", казва тя. И допълва, че в момента семейството е неин "приоритет номер едно".

Малайзийски бизнесмен засипва Миранда Кер с луксозни подаръци

Кер и Шпигел се запознават през 2014 г. Моделът привлича предприемача, който по това време се интересува предимно от компютри, със страстта си към йогата и здравословното хранене. Двамата са женени от май 2017 г. Миранда запази добри отношения с бившия си съпруг Орландо Блум, с когото се разведе през 2013 г.

Орландо Блум „няма търпение“ да има още деца

Моделът продължава да се снима в реклами и лъскави издания, макар и не толкова активно, колкото преди. Тя разработва собствена козметична марка.

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase

Източник: БГНЕС