Екипът ни открои тези, които направиха най-силно впечатление през годината

В една трудна и тежка година за всички ни NOVA раздаде своите награди. Екипът ни открои тези, които направиха най-силно впечатление през годината с работата си, а трудът им беше уважен от колегите.

ВИЖТЕ СНИМКИ ТУК

Наградата за водещ на годината отново отиде при Николай Дойнов. Той си пожела скоро да видим и чуем една добра новина, която всички очакваме.

„Надявам се, че аз или някой от моите колеги ще бъдат тези, които ще кажат – днес или от днес за пръв път няма нито един нов заболял. Надявам се това да бъде още в началото на следващата година”, каза той.

Репортер на годината е Владислава Тричкова. Колегите избраха нея, а конкуренцията за приза в категорията беше сериозна.

„Тази награда има малко по-различна сладост заради това, че е дадена от колеги, от хора, които разбират от тази професия и колко трудна е тя всъщност”, сподели тя.

За дебют бе отличена Ванина Недкова. Тя е част от екипа на NOVA от лятото.

„Тук началото не беше лесно, но беше топло и беше гостоприемно, защото екипът на NOVA ме прие с отворени обятия, за което благодаря”, каза "Изгряващата звезда на годината".

След две години с призове в репортерската категория, този път  Методи Владимиров взе наградата за продуцент на годината.

„Истината е, че всеки един от нас се усъвършенства с всяка изминала година, правим нещо различно, правим нещо, което е за хората”, сподели той.

За оператор на годината беше избран Димитър Василев, а за монтажист – Таня Бакалска. И през 2020 г. NOVA успя да затвърди лидерското си място със своите новини и публицистика.

„Много важно беше, че тази година репортерии продуценти, водещи в Нова телевизия, бяхме като един юмрук, много здрав и сплотен екип, затова съм особено щастлива, че днес успяхме да наградим най-добрите в нюзрума, но заедно с тях има още много хора, които заслужават похвала и адмирации. Това, което беше важно през 2020 г., беше, че успяхме да спечелим доверието на нашите зрители в такава ситуация, в която светът е в безпрецедентна криза, доверието е изключително важно”, заяви директорът “Новини и актуални предавания”  Миляна Велева.

„Професионалистът и екипът се познават тогава, когато стане трудно. И съм безкрайно горда и благодарна на нюзрума на NOVA, който запази лидерската си позиция, и тази година новините на NOVA са най-гледаните новини в България”, каза Ива Стоянова – изпълнителен директор на „Nova broadcasting group”

А целта пред всички ни през 2021 година – да станем още по-добри в това, което правим!  

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУК или iOS (Apple) ТУК.

Абонирайте се БЕЗПЛАТНО за информационния бюлетин на nova.bg ТУК, за да получавате най-важните новини от деня на електронната си поща.