Те вероятно са на изчезнала брокерка от града

Бургаската полиция намери останките от разчленено тяло на жена, за които се предполага, че са на изчезналата преди 10 месеца Теодора Бахлова. Днес и криминалистите, и от бургаската прокуратура запазиха мълчание, като се очаква подробности да бъдат дадени след резултатите от ДНК експертизата.

Останките от тялото са били заровени на в бургаския гробищен парк. Разследващите стигнали до тях след разпита на основен свидетел в разследването срещу бургаския бизнесмен Станимир Рагевски. Рагевски влезе в полезрението на полиция и прокуратура преди две седмици, когато беше намерено друго разчленено тяло, на 26-годишния Юмер Мехмед. За убийството му обвинение получи именно Рагевски, който е бизнеспартньор на изчезналата Теодора Бахлова.

„Според мен има връзка между двата случая. Много е вероятно мотива да бъде нещо общо което ги обединява“, казва адвокат Димитър Вълчев.

 

 

Днес близки на жената са дали ДНК проби.

Оставиха в ареста обвинения за жестокото убийство в Бургас

„Все още се очаква ДНК експертиза, която тепърва ще бъде направена, взет е биологичен материал от близките на евентуално потвърдената за убита Теодора Бахлова, така че към настоящия момент нищо не е категорично. Очакваме пробата да излезе най-късно днес или до утре“, заяви още Вълчев.

Станимир Рагевски е последният, който е видял Теодора Бахлова на 29 октомври. Улични видеокамери показаха че следите на жената се губят в същия ден край един от натоварените бургаски булеварди. Дни по-късно майката на жената се е виждала с Рагевски и го е обвинила за изчезването на Теодора

Разчлененото тяло в Бургас: Повдигнаха обвинение в убийство на бизнесмен

„На 15 ноември аз знаех че е Станимир. Защото бях в колата му и той позеленя, почерня беше готов като животно да скочи отгоре ми. Аз имам голям приятел, аз имам много приятели в полицията“, казва Стоянка Бахлова, майка на Теодора Бахлова.

Досъдебно производство за отвличане на Теодора Бахлова е образувано едва 10 месеца след изчезването и.

Очаква се резултатите от ДНК експертизата да бъдат готови в утрешния ден. 

Информация: Елена Танева