При кражбите са отмъкнати общо над 800 лв.

Взломни кражби от фирмени офиси разследват в Търговище. През последното денонощие на територията на града са извършени три такива, информират от Областната дирекция /ОД/ на МВР.

Задържаха българин за взломна кражба в Австрия

От 18.00 часа на 19 октомври до 8.00 часа на следващия ден, неизвестен извършител, чрез използване на техническо средство, е взломил алуминиева врата, проникнал е в рехабилитационен център - фирмена собственост, и е откраднал 80 лв.

За съшия период от време неизвестен чрез използване на техническо средство е взломил врата от PVC-дограма и е проникнал в офис на фирма в индустриалната зона на Търговище. Там е разбил метална касета и е откраднал 170 лв.

САМИ СРЕЩУ КРАДЦИТЕ: Поредица от взломни кражби в Мало Бучино (ВИДЕО)

Третата кражба е извършена за времето от 19.00 часа на 19 октомври до 7.00 часа на 21-ви, отново в индустриална зона на града. Проникнато е през незаключена врата в офис на фирма и е извършена кражба на неукрепена метална касета, записващо устройство и 560 лв. 

За да научавате първи новините от България и света, изтеглете новото приложение на NOVA - за Android ТУКiOS (Apple) ТУК и HUAWEI AppGallery ТУК.

Източник: БТА