Задържани са трима души, вероятно свързани с извършения в петък обир в столичния квартал „Младост”

Трима души бяха задържани посред бял ден в хотел след зрелищна акция на спецполицаи в Равда. Маскирани антимафиоти сложиха белезници на мъже, които свалиха от кола със софийска регистрация. По непотвърдена информация, арестът не е свързан с мрежа за проституция, нито с налагане на нова схема за разпространение на наркотици по морето.

 

Около 15:00 часа маскираните анфимафиоти препречват пътя на този автомобил в центъра на Равда. От вътре изкарват трима мъже, които са сложени по очи на земята пред хотела. След като им слагат белезници ги вкарват вътре пред очите на десетки туристи.

 

Повече от два часа полицейски автомобили с маскирани полицаи патрулираха пред хотела на централната улица между Равда и Несебър. В същото време туристите се забавляваха на басейна. Собственикът на хотела не пожела да ни каже каква е причината за акцията на антимафиотите и помоли да не притесняваме туристите.

 

От полицията не потвърждават,че задържаните са свързани с извършения в петък в столичния квартал Младост обир. Тогава двама служители на частна фирма бяха обрани преди да внесат голяма сума пари в банков клон.

 

Репортер: Цеца Алексова