Те се отглеждат досущ като малки бебета – облечени в бебешки бодита и спят в детски кошари

Запознайте се с американката Лийн Лурсело, която се отказа от забързаното си и напрегнато ежедневие в Ню Йорк. Тя напуска добре платената си работа в големия град, за да се отдаде на нещо много по-приятно за нея.

През 2014 г. Лурсело решава да посети ферма за кози и се влюбва в малките ярета. Толкова й харесват, че когато се връща в Ню Йорк, решава да напусне работа и да създаде собствена организация и ферма. Заедно със свои съмишленици се грижат за ярета, които са с увреждания.

"Беше напълно ясно, че искам да се променя. Зарязах високите токчета, смених ги с ботуши. Луксозната кола за стар пикап. Обичам всяка минута от всичко", споделя Лийн пред Boredpanda.

Във Facebook страницата GoatsofAnarchy тя споделя интересна информация за стопанството си и стотици снимки на сладките животни. Те се отглеждат досущ като малки бебета – облечени в бебешки бодита, спят в детски кошари и „играят” с плюшени играчки. Облечени са в интересни костюми, а след баня се радват дори на халат.

ВИЖТЕ ГИ В ГАЛЕРИЯТА НИ

Макар някои от най-близките хора да я критикуват за взетото решение, Лийн не се спира. Рискува и успява да сбъдне една от мечтите си.