Този тип продукции са на път да засенчат класическите

Рекорд в интернет. Уебсериалът “Не така, брат” е на път да събере 20 милиона гледания. Този тип продукции се оказаха стъпка в бъдещето и са на път да засенчат класическите. Ако се питате защо тези нови сериали са толкова интересни, обяснението е просто. Казва се магията на първите осем секунди.

„В момента, в който накараш хората да гледат това видео, имаш осем секунди, за да ги убедиш, че това е страхотно съдържание и те да продължат да го следят”, коментира Борал Шен, мениджър „Дистрибуция” на 7Talents.

По темата

Така няколко нови интересни поредици повлякоха цунами от последователи. Историите на съквартирантите в “Апартамент 404” събраха 2 милиона гледания за първите 2 сезона. Категоричен лидер е пионерът в интернет сериалите “Не така, брат” с 20 милиона гледания. А новият хит сред интернет поколението е поредицата “Следвай ме”.

„Историята там е много интернетска. Разказва се за две момичета, влогърки. Много популярни влогърки. Отношенията между тях, враждата, която започва в двора на училището и преминава в Instagram, Snapchat и Vbox7”, добавя Борал Шен, мениджър „Дистрибуция” на 7Talents.

За всички нас това е революция, но за интернет поколението е животът. Мрежата е мястото, където живеят. Именно тези сериали са хит и по време на поредното издание на фестивала “Медиамикс” в Солун и ще се борят за наградите “Златният чадър”.

Събитието се реализира с медийната подкрепа на NOVA. 

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.