Той ще представи хитовете си пред 60 хиляди души публика, на 360 градусова сцена

60 000 души публика, 360 градусова сцена, стадион "Васил Левски", музикално шоу като никое друго. Всичко това очаква почитателите на Ед Шийрън съвсем скоро в София, но преди него на тази грандиозна сцена ще излезе и Михаела Филева. За вълнението да подгряваш един от най-големите в музиката - самата тя разказва в студиото на "Събуди се".  

Михаела Филева посвети нова песен на голямата си любов

"Тези трепет и вълнение трудно могат да се сравнят с всичко, случило ми се досега. Да изляза на сцената редом до един от най-успешните изпълнители, един от най-продаващите артисти. Аз съм му супер фен, била съм няколко пъти на негови концерти. Иска ми се да си поговорим на събитието на 31 август. Въоръжена с музиката ми, с моята банда ще се кача на сцената. Това е най-голямото музикално събитие в страната за последните 10-15 години", сподели тя.

По думите ѝ вдъхновението на Шийрън, който излиза сам с китара на сцената, прелива в цялата публика на концертите му. "За да направи целия аранжимент за публиката, една върху друга се записват китари. Той е един от най-добрите разказвачи на истории през музиката. Винаги намирам нещо, в което да се припозная, страхотен магьосник е", смята Филева.

Повече гледайте във видеото.

Информирайте се преди всички - последвайте ни в Google News Showcase