МВР разпространи снимка на заподозрения Росен Ангелов и го обяви за общодържавно издирване

МВР издирва въоръжен и опасен мъж за шесторното убийство в Нови Искър. Заподозреният се казва Росен Ангелов. На 56-години. Осъждан е за педофилия. Разследващите смятат, че е имал връзка с убитата Кети. Двамата са били приятели във Facebook.

ШЕСТОРНОТО УБИЙСТВО: Професионална екзекуция или семейна драма?

Цял ден Жандармерия и тежковъоръжени полицаи издирваха заподозрения в района на село Луково. Има информация, че той е минал сериозна военна подготовка. Бил планинар, ходел пеша. Криминалистите смятат, че се укрива в гората. Допускат, че е тежко въоръжен, но не е ясно откъде е арсеналът му.

Говори майката на една от шестте жертви от Нови Искър (ВИДЕО)

Междувременно през целия ден имаше спецакция в различни райони около Нови Искър. Полицията тръгна по следите на убиеца и в търсене на смъртоносното оръжие. С кучета и металотърсачи, тежковъоръжени спецчасти блокираха района. Акция имаше и по пътя за Своге - до село Луково.

Какви са версиите за жестокото убийство в Нови Искър?

Претърсваха се всички автомобили. Претърсваха се и вилните зони над Нови Искър. Акцията беше във вилната зона „Ранови ниви”. Разследващите откриха улики, свързани със шесторното убийство. NOVA научи, че в двора на една от вилите е намерен мобилен телефон. Предполага се, че е на една от жертвите - Кети.

Психолог: Убийствата в Нови Искър са професионално свършена работа

Близките на убитите искат справедливост. Стефка не успяла да честити новата година на сина си Боби. В последния момент момчето решило да празнува в къщата на ужасите. Два дни по-късно  разбират какво се е случило. Родителите на Боби били разведени. За него се грижели майка му и баба му. Тази година щял да завърши, а след абитуриентския си бал щял да започне да работи, за да помага на семейството си.

Репортери: Вероника Димитрова, Надя Ганчева

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.