Те представиха новия си хитов проект „Gucci Forema”

Ториното, Пашата и Кириакос в балканска колаборация за новия си проект „Gucci Forema”, който излезе миналата седмица. Песента вече има близо 1,5 млн. гледания и е лидер в музикалните платформи. 

„Винаги съм искал да направя римейк на тази песен. Много от българите я знаят и ми се искаше да направя по-модерна версия. Знаех, че Ториното и Пашата ще паснат идеално на този проект”, каза Кириакос Георгиоу.
 
„Това е принципно доказан хит. Искам да благодаря за поканата, която получихме, да направим нещо съвместно. Златните хитове са си златни хитове. В момента песента е първа във всички музикални платформи в България и е прецедент”, сподели Павел Денов - Пашата.
 
„Това е една от най-успешните международни колаборации, правени някога у нас. Доказателство за това са първите позиции. Искаме да благодарим на българската аудитория за безкрайната подкрепа. Оценяваме много, че цените нашата музика. Песента се получи уникално”, добави Тодор Димитров - Ториното.

Още гледайте във видеото. 

Новините на NOVA - вече в InstagramTwitterTelegram и Viber - последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook.