Звездата завладя всички с ролята си в сериала „Кой уби Сара?”

По време на 77-ото издание на филмовия фестивал в Кан присъстваше и венецуелският актьор Алехандро Нонес - известен с ролята си в "Кой уби Сара", първият латино сериал за Netflix, дублиран на 8 езика. Екип на NOVA разговаря със звездата по време на едно от партитата, съпътстващи събитието. 

Здравей, Алехандро, радвам се да те видя. Как си?

Здравей. Добре съм. А ти?

Всяка година посещаваш фестивала и се срещаме на партито на "Шопар". Какво е отново да се завърнеш тук? Представяш ли нов филм?

Ооо, много се радвам да съм тук. Както винаги - да бъда специален гост на това събитие е голямо удоволствие. Много съм благодарен, че мога да прекарам няколко дни, заобиколен от толкова много прекрасни хора с положителна енергия. Така че винаги е удоволствие да бъда част от тази магия, със сигурност.

Тази вечер връчват награди на млади таланти. Ти как ги подкрепяш?

Да работиш с "Шопар" е специално, защото те винаги застават зад нас артистите и подкрепят кариерата ни. Но аз самият се влюбих и в елегантността, в детайлите, в ценностите, защото целият екип тук са като едно семейството, притежават всички тези качества. Така че се чувствам много щастлив и благодарен, че ме приеха в техния дом. Разбира се, да съм винаги на красиви събития като това, да срещам страхотни хора, да съм заобиколен от приятели, това винаги изпълва сърцето ми.

А снимаш ли нов филм в момента?

Да, току-що завърших един филм в Испания. Снимах преди няколко месеца, но приключихме с всичко миналата седмица. Със сигурност предстои премиера скоро, първо в Испания и след това ще бъде качен в някоя от платформите. Очаквайте!

Искаш ли да кажеш нещо специално на всички в България?

Да, на хората от България искам да изпратя целувки и много любов. Благодаря ви за подкрепата през цялото време. Надявам се да се видим скоро! Изпращам ви любов и целувки!
Благодаря много. За мен беше удоволствие да се срещнем отново!


Удоволствието е мое!

Не изпускайте ритъма на деня! Последвайте ни в Google News Showcase