За дължините на полите и маниера на общуване - говорят експертите

А при срещата на върха на НАТО в Брюксел първите дами приковаха вниманието на медиите. Спазиха ли протокола? За дължините на полите и маниера на общуване?

По темата

На среща на върха се ходи с дама. Голямо внимание предизвика съпругът на премиера на Люксенбург -  Готие Дестене. Облечен по протокол  и  плътно до първите дами.

Докато политиците заседаваха в централата на НАТО, то половинките им имаха специална програма. И понеже протоколът е важен, а жените суетни – всяка една от тях е обърнала специално внимание на тоалета. И всяка една от тях се беше справила. Според експерти – почти без грешка.

За срещата първата дама на България е заложила на рокля от дизайнерката Невена  - същата, която уши и четири от роклите за гостите на сватбата на Пипа Мидълтън. И според експертите Радева не е сбъркала с избора.

Не заради избора на костюм, а заради отношението си към колега, Доналд Тръмп отново е сред най-коментираните политици. Камерите заснеха как милиардерът безцеремонно изблъсква премиера на Черна гора, за да застане най-отпред за обща снимка.

А при вида на Румен Радев френският президент грейна.

Целия репортаж гледайте във видеото.

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК. Там очакваме и вашите коментари.