Певецът, който винаги е на мода в откровено интервю пред Мариян Станков-Мон Дьо

Тази неделя с Мариян Станков-Мон Дьо се срещна с един мъж, който винаги е мода - Орлин Горанов. Той записа името си в онзи клуб на съвършените, в който са Лили Иванова, Йорданка Христова, Васил Найденов..

„Аз съм човек от старата школа. Обичам достойните хора. Безработен артист. Знаем, че в нашата професия е свързана с много пътуване. Имаше период, в който чувствах хотелските стаи като дом”, разказа Орлин Горанов.

Орлин Горанов – един джентълмен на музикалната сцена

Той сподели, че не е успял да отделя достатъчно време за семейството си. „Исках да бъда прекрасен баща и съпруг. Семейството е един съвместен път, по който ние вървим”, каза още певецът. Според него в последните години хората много са се затворили. „Българинът е егоист, завистник, авантаджия. Това не ми харесва. Въпреки това не се срамувам, че съм българин”, заяви Орлин Горанов. По думите му той прави всичко за публиката.

Той сподели, че много му липсва спокойствието на хората. „Преди години София беше чиста и зелена. Всяка нощ се миеха улиците. Между 04:00 и 06:00 се събираше боклука. Между 06:00 и 07:00 се зареждаха магазините. Имаше правила”, каза още Орли Горанов.

Цялото интервю гледайте във видеото

Новините на NOVA - вече и в Instagram, последвайте ни. За още новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.