Задържан е 29-годишен мъж

Тройно убийство в Канада. Жертвите са българка и двете й деца.

Красимира Пейчиновски е била открита мъртва в дома си в провинция Онтарио, на около час път от Торонто. Убити са и 13-годишната й дъщеря Венайлия и 15-годишният й син Рой. Жената е имала и още една дъщеря, която в този момент не е била у дома, защото е посещавала шофьорски курс. 

ТРАГЕДИЯ В СЪРБИЯ: Българка скочи от мост на река Дунав

Главен заподозрян е Кори Фен - приятелят на Красимира, който е на 29 години. Тя е била разделена с бащата на децата, който е македонец. 

С татуиран надпис “Превърни раните в мъдрост”, посинено око, драскотини и кръв по лицето, 29-годишният Фен застана пред съда, за да чуе обвиненията срещу себе си - три - за убийство.

Българска студентка убита при катастрофа в Кентъки

"Това трябва да се е случило под въздействието на наркотици. Тя се е опитвала да се раздели с този човек, защото връзката им не е вървяла", сподели Ваня Димова, която е дългогодишна приятелка на жертвата. 

"Тя беше един прекрасен човек, който никога никой не чу да повиши тон", допълни Димова, която познава Красимира още от времето, когато живели в Пловдив.

Млада българка намерена убита в Англия

Ваня още не може да си обясни как се е стигнало до това тройно убийство. 

Полицията открива телата, след като съседка отишла да търси Красимира, защото тя не се появила на работа. Съседката обаче била отпратена от мъж, който по-късно напуснал къщата в черен пикап.

Кореспондент: Ясен Дараков

За още новини харесайте страницата ни във Facebook ТУК.